AURA SOMA

LEVENDE KLEUREN!!

Equilibrium Flessen

EEN LEVEND SYSTEEM
Aura Soma maakt gebruik van kleurenkennis is al duizenden jaren oud en komt uit de mysteriescholen van Atlantis en Egypte.
Het Hart van het Aura Soma systeem wordt gevormd door de Equilibrium flessen die de energie bevatten van kleuren, kristallen en 49 kruiden. Het gamma van de kleuren beslaat totnogtoe 106 flessen.

Kleurencirkel

EEN HULPMIDDEL OM JE ZIEL TE ONTWIKKELEN
Zelf ben ik in 1989 in contact gekomen met Aura Soma. Ik was naar een alternatieve beurs gegaan en bekeek alles eigenlijk met argusogen, in het midden van de beurs stond een stand van Marika Holewitcz met de flesjes van Aura Soma. Ik werd er naartoe gezogen en vond al wat er gezegd werd over de pomanders en flesjes zwaar overdreven maar ik moest absoluut één van die flesjes hebben. En ik was verslaafd... Toen ik besliste om de eerste cursus ter plekke te gaan volgen was Vicky Wall juist overleden (de dag voor mijn aanvraag om exact te zijn). ik ben het volgende jaar de eerste cursus gaan volgen en na de tweede cursus ben ik dan gebleven en heb er 2 jaar gewerkt en geleerd. Het was een hilarische tijd. Gedurende de dag baadde ik in de energieën van de werkplaats en 's avonds en 's nachts smeerde ik me vol met de producten. Het grootste deel van de tijd was ik totaal ongegrond, 'off the planet' en voor de rest van de tijd bevond ik me in een intensief leerproces waarbij ik veel bijleerde over chakra's, aura's, meditatie en spiritualiteit onder al haar vormen. Ik was totaal afgesloten van de buitenwereld, op een wolkje, omringd door de etherische energieën die Vicky samengeroepen had op deze magische plek. Verschillende keren per jaar maakten we de trip naar Glastonbury, die andere magische plek, om er water van de Chalice Well (de Bron van de Kelk, die verwijst naar de energieën van Avalon) op te halen om te verwerken in de flessen. Daarna ben ik naar verschillende plekken in de wereld getrokken op ontdekking maar ik ben altijd trouw gebleven aan de principes van Aura Soma, namelijk dat readings en helingen vertrekken vanuit de klant zelf en niet vanuit de heler, de therapeut is enkel de 'vroedvrouw' die jou je Zelf teruggeeft. Deze kleurentherapie is zelfselectief, ze respecteert de wijsheid die binnenin ieder van ons zit en vraagt aan je eigen hart te bepalen waarvoor je nu klaar bent. Bij een persoonlijke consultatie ga je zitten vóór de set van 106 flessen en je laat ze op je inwerken zodat je Hogere zelf je kan leiden in de keuze van 4 flessen. Die flessen vertellen jouw verhaal: wie je bent en waarom je hier bent. .Je krijgt hiermee een duidelijk beeld van de échte behoeften van je Zelf, van je gaven en sterke kanten. Worden wie je écht bent gaat om het omhelzen van alle kleuren binnenin jezelf. Dan kan je ze laten uitschijnen naar de wereld.

JE WARE KLEUREN LATEN SCHIJNEN!!
We zijn allen Lichtwezens, energie die op verschillende frequenties trilt, waarbij ieder vibratieniveau een kleur van de regenboog weergeeft. Alle materie bestaat uit licht.
Onze levenskracht wordt geregeld door onze chakra’s. Iedere chakra is in voortdurende beweging en komt overeen met een specifieke kleur. Sommige van deze centra zijn niet in evenwicht vanwege oude trauma’s, voorbijgestreefde gedachtepatronen en onderdrukte emoties.  Het elektrische veld dat ons omringt, onze aura, verliest dan zijn glans.

Aura Soma helpt ons ons wezen te versterken, te herstellen en terug in evenwicht te brengen. Kleur heeft een diepe invloed op onze lichamelijke gezondheid, onze emoties, onze mentale en spirituele toestand.

Pomanders

De equilibriumflesjes zijn de juwelen van Aura Soma en ze weerspiegelen je Ziel!
Bij het aanbrengen van de kleuren van het geselecteerde Equilibriumflesje, worden de trillingen van kruiden, kristallen en kleuren teruggezonden naar de organen en de chakra’s die er behoefte aan hebben en herstellen daar het evenwicht. Dan wordt je geconfronteerd met de beperkende gedachtepatronen en emoties die ervoor zorgen dat je niet van jezelf houdt in al je aspecten. Dat wordt helingscrisis genoemd. Op dat ogenblik heb je de keuze deze emotie of gedachte te veranderen zodat je meer welzijn kan ervaren.

Pockets

AURA SOMA READING: “JE BENT DE KLEUREN DIE JE KIEST
Zoals je kan zien gebruik ik een Aura Soma reading bij het begin van iedere sessie. Aura Soma weerspiegelt je Ziel en brengt de kleuren van je ware Zelf aan het licht. Je keuze wijst je op je gaven, je potentieel en je schoonheid, de manier waarop je tegen het leven aankijkt, je doelen en levensmissie. Ze onthult wat er steekt achter je kwaaltjes en welke uitdagingen je tegenkomt in dit leven. Op die manier leer je jezelf écht kennen en leer je houden van wie je werkelijk bent zodat je je potentieel ten volste kan ontwikkelen.
Door een kleurkeuze te maken, geeft je Ziel aan wat je behoeften zijn NU, op dit specifieke ogenblik, waar je op energetisch niveau mee werkt. Je kan van jezelf denken dat je behoefte hebt aan een heleboel zaken, door je kleuren te kiezen duidt je aan wat je nu het best integreert en waar je onbewust het hardst mee bezig bent, en soms is dat niet helemaal hetzelfde als hetgeen waarmee je bewust bezig bent.

DE PRODUCTEN

De producten worden met veel zorg en liefde samengesteld en bevatten vele subtiele vibrerende energieën.

Aura Soma is een volledig kleurensysteem dat inwerkt op ons emotioneel en spiritueel evenwicht. De verschillende producten helpen ons tot meer zelf inzicht te komen en vormen een beschermend veld rond ons en binnenin ons.
De kleuren die we kiezen weerspiegelen onze behoeften en onze persoonlijke aanleg.

Equilibrium

Equilibrium
Je bent de kleuren die je kiest

Deze flessen vormen het hart van het Aura Soma systeem. De glinsterende dubbele kleuren bevatten de energieën van kleur, planten en kristallen. Vicky Wall, de grondlegster van Aura Soma ontwierp ze in een staat van inspiratie en voelde aan dat Equilibrium een spiegel was voor de ziel, waarbij de kleurenkeuze de diepere aspecten van het wezen terugschijnen. De levendige kleuren zullen je vol liefde een weg wijzen naar gezondheid en zelfbewustzijn. Schud de fles krachtig, om de energieën vrij te maken en om het water en de olie te mengen, wrijf de vloeistof op je huid in een band rond het lichaam ter hoogte van de chakra die overeenkomt met de kleur. De energieën komen via je huid in de bloedstroom en van daar voeden ze je ganse wezen. Wanneer je persoonlijk werkt met een flesje ontstaat er een band tussen jou en het flesje. Daarom ben jij de enige die met je flesje werkt en het schudt: schudden brengt jouw energie in je flesje; vandaar dat het soms van kleur of textuur verandert. Wanneer dit gebeurt hoef je je geen zorgen te maken, het flesje werkt even sterk en is zelfs meer afgestemd op jou persoonlijk.
Je gebruikt het flesje op je eigen ritme.

 

Pomander GOLD

Pomanders
Aura bescherming met de geuren van kleur

Pomanders zijn ontworpen om je aura te beschermen en werken vooral op het etherische niveau, net rond het fysieke lichaam. Ze versterken ook het energielichaam. De aura, net zoals het fysieke lichaam, kan beschadigd worden om verschillende redenen. De 49 kruiden in de pomanders beschermen de aura op een zachte manier. De pomanders herstellen de energie van de kleur die de aura nodig heeft en zorgen ervoor dat je vol energie en levendig blijft onder alle omstandigheden. Kirlian fotografie toont hoe de pomander een laag rond de aura vormt die verschillende uren. Plaats 3 druppels in je linker handpalm, wrijf de handen tegen mekaar en breng de energie aan in je aura, vooraan, achteraan en aan de zijkanten. meer hier

 

Quintessence St Germain

Quintessences 
De personificatie van kleur en essentiële oliën

Quintessences zijn verbonden met zeer verfijnde energievibraties. Net zoals de Pomanders, werken ze direct in op de energievelden rond het fysieke lichaam. Quintessences worden gebruikt om onszelf in lijn te brengen met een specifieke kwaliteit in de hogere dimensies, zo staat Lady Nada bijvoorbeeld voor Onvoorwaardelijke Liefde en El Morya voor Hogere Communicatie. Maak ervan gebruik om je te helpen met focus en intentie. Quintessences zijn fantastisch voor meditatie. Ze zijn er speciaal voor je wanneer je in je leven meer hulp nodig hebt, bijvoorbeeld bij trauma’s, verlies, crises, bij grote veranderingen. Ze werken met elk aspect van je zijn, op de meest subtiele niveau’s.
Plaats 3 druppels op je linkerpols, wrijf de polsen tegen mekaar en breng de energie doorheen je aura.

 

Essence

Kleuren  Essences
Evenwicht is heling

De kleuren essences vormen het Vloeiende Licht  in handige violette flesjes, zodat de puurheid van de essence bewaard blijft. De meest subtiele manier om uw lichaam de benodigde kleur toe te dienen. Er is ook een regenboog essence voor volledige harmonisering van de chakra’s. Plaats op de energiepunten van het lichaam volgens je intuïtie of plaats 3 druppels onder je tong.

Voor meer informatie: http://www.aurasoma.be/

Voor een gratis lezing in het Engels: zie hier

Terug Terug naar AANBOD

- Persoonlijke reading van 1 uur met mp3.
- De pomanders, Quintessences en essences worden gebruikt bij alle groepen en sessies.

PEGASUS LIGHT FUN